zipping whiskey at the bottle

hehe yeaaaahhhh nu e fredan tillbaka i denna underbara facking jävla vecka tack gode gud för det!!!!..

jaha har juh inte skrive på ett tag nudå fick ett sms om att uppdatera bloggeländet så vafan lika bra att göra det innan man får knäna bortslagen hehe eller ja nått sånt...

iofs så hade det vart så så hade jag nog gått med på det med tanke på att då kan man juh sitta här och dricka sprit och umgås med dator och kuken resten av livet eller för några månader istället för att stå och slita virke nu i vinter snart och frysa arslet av sig men men ska inte tänka på jobb nu utan på vad som hända kommer ska frammöver här ...

kan man säga om det som hänt då tro hmmm måste funsa lite har jävlats med körkortet och kuggade mig för 3dje gången gillt igår av nån jävla miljöaktivistkukjävel så då tackar vi för det och hälsar välkammad utter sen har jag väll haft fyllo helger en par veckor bakåt vilket inte vart helt fel faktiskt..

a just det firmafest hade vi juh också nästan även bäst på bowlingen innan fast det var 20år sen ja höll i ett bowlingklot så men men man e fan inte helt sämst ändå aja den kvällen var ganska skojj avslutade på nån halvdyr snobbkrog i stan där en jävla kavajslyna skulle slå mig det gjorde han juh också responsen vart av att han flög tvärs över en barstol  och in i nån brud som i sin tur åkte i golvet..

men jag var juh snäll såg till att hjälpa tjejjen upp och be henne hemskt mkt om ursäkt så nånstans där i grottkroppen finns det juh en gentleman tamejfasen..

aja nej nu blir det dags att återgå till ölen jag har här breve och avakta carla och senare kanske invänta grahn också så får vi se vart det bär av senare så ja uppdaterar mer imorrn eller nej söndag kör jag igenom hela racet istället då ja kommer må som värst är juh även ledig hela helgen jipppiiiii ;);););););)