fyfan jävla söndagar

ja satan nu sitter man här kl 10 på söndagmorgonen dock ingen bakfylla för ovanlighetens skull fast ja festade ju igår ändå men jag började typ kl 12 på dan och tippa i mig vin så man var juh för fan grottmänniska redan kl 4 igår sen somnade jag 8 och vakna igen 12 försökte då göra ett tappert försök att joina dom andra som var här men det höll juh typ i 3min så vart det natti natti igen..

ja tror att hade jag gett fan i groggen direkt när jag vaknade hade jag nog gått till mig men man lär sig juh inte
men på sätt och vis var det väll bra med tanke på att man är tvärpigg nu bakfyllan lär väll ha fösvunne vid 1 nån gng inatt skulle ja tro hehe..

och kärringen ska man juh inte snacka om hon höll igång till 4 inatt så hon ser ut som ett lik nu hehe..

aja nej nu ska ja göra käk försöka tippa i damen lite mat så hon går till sig och kan börja göra lite nytta som alla andra jävla fruntimmer ska ta och lära sig att göra när dom är hemmavid ;)


Light my firefly

Ja vfan jag vet ja skulle juh inte blogga nå mer men nu när ja hjälpte tjejjen införskaffa en ny blogg så varför inte egentligen.. :)

a just det nu är man juh riktigt särbo undrar om det stämmer bor mitt ute i skogen med hund och ett totalt övercrappy internet som fungerar sisådär Dvs det är inte ett stabilt ADSL som man hade en gng i tiden med 24mbit telia utan nu sitter man här med ice.net mobilt bredband med en hastighet upp till 1Mbit/sec fyfan säger jag bara hehe :)..

jaha då ska man väll ta och gå tillbaka i tiden fast ja tror inte ja orkar fortsätta från där jag slutade utan drar en tillbakaglimt till förra helgen istället hehe..

först drog man till fam grahn varav typ hela familjen utom sönerna inte var hemma så ja tänkte vafan sitta hemma och sega en fredagkväll med en wirre i näven framför tvn är juh roligt emellanåt men det har väll blive lite för många träliga sånna helger sen var det juh ett tag sedan innan det man umgicks med dom så ja tog helt enkelt bilen och blåste dit tillsammans med en flaska vodka och en Lit famous grouse väl där träffade jag på en av dom snyggaste hundarna näst efter min egen svartskalle som är en blandning mellan rottweiler/schäfer/kungspudel hehe..

men men skit i den nu en vit schäfer var det faktiskt har jag aldrig någonsin sett förut faktiskt vita schäfrar men nån gng ska det juh vara den första han var ganska fin fällde en jävla massa hår så det kan juh vara lite drygt.

iaf vi korkade upp flaskorna jag gav jonas nyckeln till bilen så inte jag kunde få för mig att ja skulle åka hem med en onödig hemlängtan som lätt kan hända om man suger i sig en jävla massa grogg men det hela resulterade i att jonas sj tjyflånade bilen i fyllan och blåste iväg på en egen liten sightseeing sen lyckadess han avsluta det hela med att dyka rätt ner i diket med den men det var lungt vart inga skador på vare sig han eller bilen men den jäveln gick iaf inte att spätta lös ur direkt den kvällen..

så vi sket i den fortsatte drinka på anders gick och sussade ganska tidigt så han var inte nå vidare sällskap men han skulle upp igen typ 5 och angla så det är väll acceptabelt..

så medans han låg och snarka så drog sig jag och jonas ner mot hamnen till block tillsammans med den vita schäfern och söp vidare ganska rejält som grisar väl där vart det mer fylla mer alkohol och ännu mera vinglighet så vi vinglade vidare hemöver jag däcka på soffan och vaknade lördagmorgonen med sveriges jävligaste bakisfylla så ja fick liv i jonas och vi lyckadess hitta nån som kunde bärga upp bilfan åt mig och jag blåste vidare hemöver..

så jävla det var när man väl var hemma gick man in till denna förbannade dator drog igång ett nytt lostavsnitt vilket jag spenderade 8timmar med att ladda ner så man juh hårt nöjd över att det äntligen var nere..

men ja hann juh inte mer än 5min in i serien så ringer kenny starfighter och frågar vad jag gör jag försöker förklara min enorma bakfylla och söker lite medlidande för den men han svarar fint med att ja dyker förbi så tar vi en grogg så blir det ordning och reda på dig igen vilket han också gjorde vilket jag också gjorde så efter en par var man igång igen eller ja inte full men lite bättre iaf..

så efter en par drar vi vidare till en annan och festar sen fejkade kenny att han var sjuk vilket jag trodde så vi åkte till han och väl där går han och lägger sig..

fyfan vilket jävla skit där sitter jag mitt ute i skogen utan mitt lost och ingen kompis att festa med och även då man precis börjat komma igång också :(..

men min tycka synd om mig sj ensamhet gick ganska snart över då han vi var hos innan helt plötsligt kom invinglandes och drack vidare den kvällen med mig..

sista jag minns där var iaf att vi bröt arm drog fingerkrok och jag förlorade samtliga osmedaljer mot han tror vi var jämn på armbrytningen på ena armen men ja har inte så bra minne tills att jag vakna igen dan efter och mådde otroligt nog skitbra hur bra som helst.. :D

så ja for hem igen skotta ren plan och glodde klart på lost..

ja det var det vad har jag gjort idag då?? jo vart till bosse och betalat bort 1600 i dvs skitskulder så nu är man black och nu hade jag tänkt dra en sväng med doggyn..

a just det snart är det fredag igen så ja uppdaterar väll den helgen lite senare framöver dvs är skiten är över hehe :)